Учнівсько-студентська олімпіада з математики

Відділення програмування Економічне відділення Коледж

31 березня 2023

31 березня відбулося вручення дипломів та призів  переможцям олімпіади з математики, яка проводилася 25 березня 2023 року в Національному університеті водного господарства та природокористування кафедрою вищої математики під егідою Рівненського ІТ кластеру, який об’єднує всі провідні ІТ-компанії міста Рівне.

Здобувачі освіти ВСП «РФК НУБіП України» в кількості 14 студентів взяли участь в олімпіаді. Серед студентів коледжів переможцем став Станіслав Щиглевський, 2 місце, 11-ІП група (викладач Юлія Юхимчук) також нагороджені дипломами за високі успіхи Дарина Радіон, 21-М група (викладач Лариса Тригубець) та Наталія Кузьмич, 21-ІП група (викладач Юлія Юхимчук).

Олімпіада з математики дає можливість учням та студентам проявити свої здібності, заохочує їх до розвитку в цій галузі та сприяє формуванню їхньої професійної компетентності. Крім того, участь в олімпіаді допомагає підвищити рівень знань та навичок з математики, розвиває критичне мислення, логіку та творчість.

Для переможців та призерів олімпіад з математики часто відкриваються нові можливості - вони можуть брати участь у міжнародних наукових конкурсах та проєктах.

Таким чином, олімпіада з математики є важливим інструментом для виявлення та розвитку талановитих молодих людей, які мають потенціал стати висококваліфікованими спеціалістами у галузі математики та інших наукових дисциплін.

 

Юлія Юхимчук, викладач математичних дисциплін