«Not found 404» Quest

Відділення програмування

31 березня 2023

4 квітня відзначають Міжнародний День Інтернету. Ця дата вибрана не випадково, адже в цей день помер святий Ісидор Севільський - покровитель учнів і студентів, який створив першу в історії енциклопедію «Етимологія». Етимологія - це грецьке слово, яке складається з двох частин: етимон означає «істина», логос – «слово», «вчення». Також дата 4.04 дуже схожа на помилку HTTP 404, яка означає, що сервер в інтернеті не може знайти того, чого вимагає запит від клієнта, але запитуваний ресурс може бути доступний у майбутньому.

Тож і студенти третього курсу відділення програмування відзначили прийдешнє свято квестом «Not found 404», який організували для них студенти-практиканти Рівненського державного гуманітарного університету.

Кожна команда отримала своє унікальне завдання, що додало до квесту елемент конкуренції та розваги. Усі команди представили та продемонстрували свої виконані завдання. Кожна команда отримала оцінку за свою роботу, а також фідбек від журі.

Спільний квест показав, наскільки студенти вміють взаємодіяти зі своїми однолітками та чи готові вони до проблем, які виникають під час роботи в команді. Крім того, вони навчалися працювати в команді та знаходити компромісні рішення у випадках, коли виникали різні точки зору. Це дозволило оцінити продемонстровані студентами навички роботи в команді для досягнення спільної мети.

Командою переможницею стала команда «95»33-ІП групи. Дипломом за перемогу у квесті «Not found 404» вручила завідувач відділення програмування Якимчук Ірина Олександрівна. Дякуємо студентам-практикантам за чудове дійство та вітаємо команду-переможницю!

Оксана Куделя, Тетяна Черняк, викладачі

 програмування та інформаційних дисциплін