Збори студентів-випускників відділення програмування та їх батьків з питання ступеневої освіти

Відділення програмування

25 березня 2023

25 березня 2023 року відбулися збори здобувачів освіти та їх батьків, які навчаються на четвертому курсі за спеціальністю 121 Інженерія програмного забезпечення ОКР "Молодший спеціаліст" та ОПС "Фаховий молодший бакалавр". Метою проведення цього заходу стало питання щодо здобування освіти за ОС "Бакалавр" після закінчення навчання у 2023 році. На збори були запрошені Царук Василь, заступник директора з навчальної роботи, та Качановський Олег, заступник директора з виробничої роботи.

З вітальним словом до батьків звернулася завідувач відділення Якимчук Ірина, завідувачка відділення програмування, яка представила запрошених членів адміністрації та донесла до присутніх мету сьогодніщньої зустрічі. Основні аспекти вступної кампанії до ВСП "РФК НУБіП України" розповів Василь Юрійович. А про вимоги до вступу - Олег Ігорович, який керувався питаннями наради з міністром освіти Оксеном Лісович та керівниками закладів фахової передвищої освіти.

Про організаційні моменти вступної кампанії 2023 доповіла Ірина Олександрівна. Також вона озвучила основні питання щодо закінчення навчання у 2023 році студентами та підготовки їх до захисту кваліфікаційної роботи.

На зборах в актовій залі були присутні понад 55 осіб. Після чого батьки та студенти пройшли за кураторами навчальних груп Петрівською Людмилою, Матвійчук Тетяною, Коняхіним Юрієм для обговорення успішності навчання.

Людмила Петрівська, куратор 41-ІП групи