Збори технічного відділення з підведення підсумків першого семестру 2022-2023 навчального року

Технічне відділення

23 лютого 2023

23 лютого 2023 року в актовій залі коледжу відбулися збори студентів та кураторів навчальних груп технічного відділення.

Захід відбувся відповідно до рішення педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» від 01 лютого 2023 року. Збори проводили завідувач технічного відділення Шалай Сергій Васильович та заступник директора з адміністративно-господарської роботи Ковальчук Сергій Васильович.

Студенти технічного відділення були проінформовані стосовно організації навчального процесу у 2-му семестрі 2022-2023 навчального року, контингенту студентів та його зміни, ознайомлені з підсумками заліково-екзаменаційної сесії 1 семестру 2022-2023 навчального року. Крім того обговорювалися питання пов’язані з організаційною підготовкою до дипломування випускових груп 4-го курсу ОПС «Фаховий молодший бакалавр» та ОКР «Молодший спеціаліст», проведення практичної підготовки, участь у навчально-виховних заходах упродовж минулого семестру та заплановані заходи на поточний навчальний семестр.

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Ковальчук Сергій Васильович проінформував студентів стосовно правил реагування на сигнали повітряної тривоги під час навчального процесу, необхідністю підтримання порядку на території коледжу та станом господарства коледжу на сьогоднішній день.

 

Сергій Шалай, завідувач технічного відділення