Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру»

Відділення програмування Економічне відділення Коледж

21 лютого 2023

З 9 по 13 грудня 2022 року в Україні проходив Міжнародний етап математичного конкурсу «Кенгуру-2022». У зв’язку з воєнним станом у нашій державі, реаліями дистанційного навчання, ускладненнями в комунікації вчителів з учнями та їхніми батьками в умовах вимушеного переміщення осіб з районів бойових дій, конкурс був відтермінований з березня 2022 року на грудень і проводився в режимі онлайн.

Відповідно до повноважень, делегованих  Міжнародною асоціацією «KANGOUROU SANS FRONTIERES» («Кенгуру без кордонів»), що працює під егідою ЮНЕСКО, та на виконання наказу МОНмолодьспорту № 552 від 07.05.2012 року «Про затвердження Положення про Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» та Листа МОН №21/08-80  від 25.10.2022 року конкурс проводиться в Україні Львівським фізико-математичним ліцеєм-інтернатом при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, вироблення методичних рекомендацій щодо вдосконалення навчальних програм та підручників шляхом аналізу статистичних даних результатів конкурсу.

Авторські права на всі завдання Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» належать Міжнародній асоціації “KANGOUROU SANS FRONTIERES”.

Цього надскладного року, в умовах війни, з перебоями подачі електроенергії наші студенти долучилися до проведення конкурсу: 73 студенти спробували свої сили з математики. З них 23 студенти нагороджені сертифікатами «Добрий результат» та 4 студенти – сертифікатами  «Відмінний результат».

Відмінний результат на Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру-2022» отримали:

 

Ральянова Ольга, 11-К група

Щиглевський Станіслав, 11-ІП група

Каплюк Ілля, 12-ІП група

Лінник Ірина, 21-Ф група.

Ми щиро вітаємо всіх учасників конкурсу! Пишаємося нашими переможцями та бажаємо подальших успіхів!

 

 Лариса Тригубець, викладач математичних дисциплін