Відкрите заняття з дисципліни «Організація опоряджувальних робіт»

Технічне відділення

16 лютого 2023

16 лютого 2023 року для здобувачів освіти 41-Д і 42-Д груп технічного відділення спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» в аудиторії №48 було проведено відкрите заняття з дисципліни «Організація опоряджувальних робіт» на тему: «Документація з організації будівництва та виконання робіт» викладачем Медвідь Михайлом Михайловичем.

Основна мета заняття – ознайомити з проектом виконання робіт та сформувати у здобувачів освіти знання щодо організації документації з будівництва.

Здобувачі освіти навчилися використовувати документацію щодо організації будівництва, а також ознайомилися, що ж саме вивчає дисципліна “Організація опоряджувальних робіт”.

Узагальнення та систематизації вмінь і навичок проведено у вигляді дискусії на дану тему. Набуті знання здобувачі освіти в подальшому зможуть використати під час курсового проектування, виконання дипломного проекту та під час своєї майбутньої професійної діяльності.

На занятті були присутні заступник директора з навчальної роботи Василь Царук,  заступник директора з адміністративно-господарської роботи Сергій Ковальчук, методист коледжу Людмила Балдич, голова циклової комісії будівельних дисциплін Ірина Чорна та викладачі циклової комісії будівельних дисциплін.

Також на занятті був присутній запрошений гість з виробництва заступник директора ТОВ “Орбіта Будпроект” Алексієвець Іван Іванович, член-кореспондент Академії наук України, по сумісництву доцент, к.т.н., доцент кафедри промислового, цивільного будівництва та інженерних споруд НУВГП.

Здобувачі освіти та викладачі проявили високий інтерес і активність до дискусії з гостем Іваном Івановичем, задаючи питання, що стосуються практичної сторони будівництва та майбутньої професії дизайнера-будівельника.

Мета, яка була поставлена викладачем, досягнута.

 

Михайло Медвідь, викладач будівельних дисциплін

Ірина Чорна, голова циклової комісії будівельних дисциплін