Збори економічного відділення

Економічне відділення Гурток Бухгалтер

15 лютого 2023

15 лютого 2023 року в актовій залі коледжу відбулися збори студентів економічного відділення.

Організувала захід завідувач відділення Мартинова Ірина Миколаївна, яка проінформувала про контингент та підвела підсумки роботи відділення у першому семестрі, а також ознайомила про заходи, заплановані на наступний навчальний семестр.

Заступник директора з навчальної роботи Царук Василь Юрійович проаналізував проблеми та переваги успішності студентів відділення. Підкреслив, що коледж пройшов акредитацію спеціальності "Менеджмент" на 5 років та здійснив перший успішний випуск фахового молодшого бакалавра в січні 2023 року; повідомив, що у планах є розширення ліцензованого обсягу спеціальностей "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" та "Менеджмент ".

Гарант ОС Бакалавр спеціальності 071 "Облік і оподаткування" Немкович Оксана Борисівна повідомила  про зміни в освітньо –прфесійній програмі на наступний навчальний період  2023 -2026 років.

Куратори та старости кожної групи відділення прозвітували про успішність за результатами навчання у першому семестрі, зміни в особовому складі та участь у навчально-виховних заходах. Відзвітувалися про виконану роботу в першому семестрі також члени гуртка «Бухгалтер».

 

Наулік Тетяна, студентка 4-ОБ групи,

член студентської ради економічного відділення,

член гуртка «Бухгалтер»

Мартинова Ірина Миколаївна, завідувач економічного відділення