Відкрите заняття з дисципліни «Проектування програмного забезпечення»

Відділення програмування

15 лютого 2023

15 лютого 2023 року викладачем Куделею О. О. було проведено відкрите заняття  з навчальної дисципліни «Проектування програного забезпечення» на тему: «Управління проектами з розробки програмного забезпечення. Визначення проектного менеджера та інших ролей в ІТ» для студентів 33-ІП групи відділення програмування спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення.

Основна мета заняття – сформулювати поняття про процес створення ІТ проекту та місце проектного менеджера в життєвому циклі розробки програмного забезпечення.

Захід проходив офнлайн режимі в 16 аудиторії.

Актуалізація опорних знань студентів і контроль вихідного рівня знань проведено у формі тестування за допомогою «Google Forms». Пройти тестування можна було, перейшовши за посиланням через групу в месенджері Telegram чи відсканувавши QR-код.

Узагальнення та систематизацію вивченого матеріалу проведено також у формі тестування за допомогою навчальної хмари «Lcloud». Здобувачі освіти проявили високий інтерес і активність на парі. Підготували коротенькі доповіді на тему «Ролі в ІТ: розробник, тестувальник, бізнес аналітик, дизайнер». Мета, яка була поставлена викладачем, досягнута. В цілому проведене заняття викликало зацікавленість у студентства, заклавши фундаментальні знання та уміння  у майбутнє професійної діяльності.

На заході були присутні: завідувач навчальною частиною Царук В. Ю., методист коледжу Балдич Л. В.

 

Оксана Куделя, викладач програмування

 та інформаційних дисциплін