Відкрите заняття з дисципліни «Основи підприємництва та управлінської діяльності»

Технічне відділення

09 лютого 2023

09 лютого 2023 року для здобувачів освіти 42-Б групи технічного відділення спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» в аудиторії №31 було проведено відкрите заняття з дисципліни «Основи підприємництва та управлінської діяльності» на тему: «Технологія створення підприємства» викладачем Іванченком Анатолієм Мироновичем.

Основна мета заняття – ознайомити з проектом виконання робіт та сформувати у здобувачів освіти знання щодо організації документації з будівництва.

Здобувачі освіти навчилися використовувати алгоритм прийняття рішень про створення підприємства, ознайомились із законодавчою базою діяльності підприємств.

Узагальнення та систематизації вмінь і навичок проведено у вигляді дискусії на дану тему. Набуті знання здобувачі освіти в подальшому зможуть використати під час курсового проектування, виконання дипломного проекту та під час своєї майбутньої професійної діяльності.

На занятті були присутні заступник директора з навчальної роботи Василь Царук,  заступник директора з адміністративно-господарської роботи Сергій Ковальчук, методист коледжу Людмила Балдич, голова циклової комісії будівельних дисциплін Ірина Чорна та викладачі циклової комісії будівельних дисциплін.

Здобувачі освіти та викладачі проявили високий інтерес і активність до дискусії з гостем Іваном Івановичем, задаючи питання, що стосуються практичної сторони будівництва та майбутньої професії інженера-будівельника. Студенти вивчили основні види діяльності, які потребують ліцензування та процедуру державної реєстрації новоствореного підприємства.

Мета, яка була поставлена викладачем, досягнута.

 

Анатолій Іванченко,к.е.н., викладач будівельних дисциплін

Ірина Чорна, к.т.н., голова циклової комісії будівельних дисциплін