Освітньо-професійна програма спеціальності 073 «Менеджмент» успішно акредитована

Економічне відділення Коледж

27 грудня 2022

Відповідно до Положення про акредитацію освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 01.07.2021 за №749, 2022 року у коледжі проводилася акредитація освітньо-професійної програми спеціальності 073 «Менеджмент».

Державною службою якості освіти України, яку очолює кандидат юридичних наук Руслан Гурак, з метою проведення акредитаційної експертизи було затверджено склад експертної групи у такому складі:

  1. Тимохова Галина Борисівна, доцент кафедри економіки та права Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія», к.е.н., доцент, голова комісії;
  2. Шулякова Оксана Василівна, завідувач відділення економіки та менеджменту ВСП «Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка»;
  3. Зеленюк Людмила Миколаївна, головний спеціаліст відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю управління ДСЯО у Рівненській області.

Експертна група працювала з 08.11.2022 до 23.11.2022, в тому числі один із експертів - Зеленюк Людмила Миколаївна, перебувала в коледжі з 16.11.2022 до 18.11.2022. Члени експертної групи мали можливість проаналізувати не лише відповідну документацію, але і безпосередньо оглянути навчально-матеріальну базу навчального закладу, ознайомитися з житлово-побутовими умовами в гуртожитках коледжу, поспілкуватися з адміністрацією коледжу, викладачами та здобувачами освіти.

Експертна група за результатами проведеної експертизи підготувала звіт, в якому позитивно, без жодних суттєвих зауважень, оцінила організацію освітнього процесу в коледжі з підготовки фахівців за ОПП 073 «Менеджмент» .

Акредитаційна комісія ДСЯО розглянула матеріали акредитаційної експертизи і прийняла одноголосне рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «Менеджмент» .

Успішне проходження акредитації стало можливим завдяки злагодженій і відповідальній роботі колективу економічного відділення (завідувач відділення Мартинова І.М., гарант освітньо-професійної програми - Познаховський В.А., к.е.н, доцент;голова циклової комісії економічних дисциплін – Конончук О.М.). Вчасно були підготовлені і надані необхідні матеріали (результати самоаналізу ОПП відповідно до Критеріїв оцінювання, освітньо-професійна програма, навчальні плани, рецензії (відгуки) роботодавців), створено атмосферу доброзичливості і взаєморозуміння під час роботи експертної групи.

Вітаю колектив коледжу із ще одним вагомим здобутком і бажаю нових досягнень на освітянській ниві.

Вдячні членам експертної групи, акредитаційній комісії ДСЯО за професіоналізм та об’єктивність.

Колектив коледжу висловлює слова щирої вдячності ректору НУБіП України, професору, академіку НАПНУ С. Ніколаєнку за підтримку і мудрі поради.

 

Директор ВСП «РФК НУБіП України»

Заслужений працівник освіти України

Ярослав КОРСУН