Відкрите засідання гуртка «Менеджер»

Економічне відділення

18 жовтня 2022

18 жовтня 2022 року відбулося відкрите засідання гуртка «Менеджер» на тему: «Робота менеджера у кризових умовах», керівниками якого є Конончук Оксана Миколаївна, Моцнюк Віта Юріївна та Познаховський Віктор Анатолійович.

Від кризи не застрахований жоден бізнес. Кризи виникають як через внутрішні, там і через зовнішні причини. Щоб зупинити руйнівну дію кризи і спрямувати процес або на відновлення, або на закриття, або на трансформацію і розвиток бізнесу, потрібні особливі фахівці – кризові менеджери.

Кризові менеджери володіють специфічними навичками, компетенціями і здібностями вирішувати проблеми та діяти в жорстких, стресових умовах. Ними стають у міру практичного вирішення проблем і подолання криз спочатку в компанії, потім в галузі, потім на стику з іншими галузями.

З огляду на швидкий темп змін у житті й бізнесі, а також наявність великої кількості ризиків, завжди буде потреба в кризових менеджерах, які значно прискорюють процес виходу з кризи і відкривають нові можливості для бізнесу.

Щоб ефективно підвищувати свою кваліфікацію, потрібно чітко розуміти, що саме вам потрібно розвивати і яким способом. Та перш ніж купувати різноманітні курси й тренінги, проконсультуйтеся з професійним кризовим менеджером.

Зокрема, на засіданні гуртка виступили наступні студенти:

  1. Колодюк Олександр, студент 31-М групи з темою: «Хто такий кризовий менеджер і чим він займається».
  2. Івашко Наталія, студентка 31-М групи з темою: «Менеджер з реклами».
  3. Бахор Анна, студентка 21-М групи з темою «Хто такий менеджер».
  4. Леошек Анастасія, студентка 21-М групи з темою «Бути менеджером в умовах війни».

На засіданні говорили про навички кризового менеджера. Опанувати їх можна не за один день. І найголовніше – знання та інформацію треба застосувати на практиці в реальному часі кризової ситуації. Можливо, помилитися, але виправити й зупинити розвиток кризи.

Оксана Конончук, Віта Моцнюк, Віктор Познаховський,

викладачі економічних дисциплін