Відкрите заняття з управління якістю

Економічне відділення

12 жовтня 2022

Щорічно 12 жовтня економісти світу відзначають своє професійне свято. День економіста присвячений всім працівникам фінансових відділів в банках, приватних і державних компаніях, а також викладачам і здобувачам освіти економічного напрямку. З нагоди цього свята 12 жовтня 2022 р. відбулося відкрите практичне заняття для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Заняття було проведено викладачем Мартиновою І. М. в межах вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю». Тема заняття «Ознайомлення з основними проблемами управління якістю, показниками якості та їх класифікацією», що є важливими питаннями впровадження системи якості в сучасному суспільстві.

Сучасний формат отримання освіти потребує нових рішень в реалізації навчального процесу, який проводиться онлайн. Практичне заняття відбувалося в програмі для проведення конференцій Zoom. Під час заняття здобувачам освіти пропонувалося переглянути за допомогою онлайн-конференції та відеозв’язку презентації з теми та фільм «Якість європейського рівня».

На заняття запросили стейкхолдера, виробничника з практичним досвідом, Сергія Васильця, директора ТОВ «Вектр», підприємства, яке виробляє продукцію під торговою маркою «Скиба», сертифікованого аудитора системи менеджменту («сертифікат № ВА 58 від 18.08.2019 р. Центру Оцінки Відповідності «Фактун»). Він поділився досвідом з організації роботи підприємства щодо якості хлібобулочних виробів.

Здобувачі освіти виконали практичну роботу та пройшли тести, створені у Google Forms, щодо визначення якості товарів.

В обговореннях, які відбувалися на занятті, здобувачі освіти активно брали участь. Свою думку висловили студенти 31-П групи: Левчик Ангеліна, Цинко Дарина, Козачок Оксана, Вегера Владислав, Кузь Вадим та Кушнір Богдан.

На відкритому занятті були присутні як студенти, так і викладачі циклової комісії економічних дисциплін.

Ірина Мартинова,

 викладач економічних дисциплін