Якісна профорієнтація – запорука вдалого обрання професії

Юридичне відділення

06 жовтня 2022

6 жовтня в рамках тижня циклової комісії юридично-соціальних дисциплін відбувся профорієнтаційний захід, на якому були присутні: Кирилюк Тетяна Миколаївна, методист з профорієнтаційної роботи та здобувачі освіти Рівненського міжшкільного ресурсного центру.

Метою заходу було ознайомлення майбутніх абітурієнтів з навчальним закладом, його структурою, спеціальностями та професіями, які можна здобути в ньому.

В сучасних умовах розвитку України своєчасний і обґрунтований вибір молоддю професії та навчального закладу набуває значного економічного та соціального значення. Успішний вибір професії певною мірою визначає результати праці, рівень добробуту, а тому держава отримує максимальну віддачу. Для того, щоб молодь правильно самовизначалася у професії їм надається інформація про заклади за допомогою профорієнтаційної роботи.

Здобувачі освіти Рівненського міжшкільного ресурсного центру зустрілися із заступником директора з виробничої роботи Качановським Олегом Ігоровичем, завідувачем юридичного відділення Гулюком Сергієм Івановичем, завідувачкою бібліотечно-інформаційним центром Бурячинською Людмилою Василівною, завідувачем лабораторії інформаційних технологій в землевпорядкуванні Булакевичем Сергієм Васильовичем,  які познайомили їх з роботою закладу, умовами навчання, професіями, роботою відділень, можливістю подальшого вступу та працевлаштування.

 

Викладачі циклової комісії юридично-соціальних дисциплін