Пізнавальна екскурсія-тренінг в освітньому центрі «UPRISE IT Академія»

Юридичне відділення

03 жовтня 2022

03 жовтня 2022 року здобувачі освіти 31-Ю групи юридичного відділення ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» та куратор Троцюк Вікторія Віталіївна взяли участь у пізнавальній екскурсії-тренінгу, яку було проведено в освітньому центрі «UPRISEIT Академія» в м. Рівне, вул. Соборна, 94, (ТЦ «Галерея Прем’єр»).

«UPRISEIT Академія» — це один із освітніх центрів, який включає в себе різні напрямки освіти відповідно до вимог сучасного світу. Недарма девізом центру є "Let’s rise together! Your possibilities are boundless!" — "Давайте зростати разом! Ваші можливості — безмежні!".

Здобувачам освіти коучі запропонували поділитись своїм досвідом у програмуванні та ознайомитись із сучасними методами та засобами для роботи юриста в ІТ-сфері.

Екскурсія-тренінг була цікавою та надихаючою, адже тренери порадили: не розраховувати лише на коледж та університет, а займатися саморозвитком, читати книжки про бізнес, проходити підготовчі курси, брати участь у семінарах та тренінгах, розвиватись з допомогою досвідчених менторів або стажувань, вивчати, як працює ІТ-галузь, як керувати проєктами, розвивати так зване бізнесове мислення, вкладати кошти у своє майбутнє, щоб стати кращими у своїй професії.

Щиро дякуємо керівнику «UPRISE IT Академія» Маланчуку Назару Ярославовичу та заввідділення програмування Якимчук Ірині Олександрівні за добре організовану та пізнавальну зустріч.

 

Вікторія Троцюк, куратор 31-Ю групи