Квітковий бізнес – це мистецтво і стиль життя

Економічне відділення

27 вересня 2022

Ми не можемо уявити нашого життя без квітів, вони всюди – у наших домівках, на усіх святкових подіях і навіть в скорботні дні вони супроводжують нас.

27 вересня 2022 р. студенти економічного відділення групи 41-М в рамках студентського марафону «Студентське життя – це….» разом з куратором Балдич Л. В. відвідали квіткову крамницю «Квіти-центр», якою керує Балабак Квітослава Петрівна. Вона поділилась власним досвідом про заснування крамниці та її розвиток. Сучасний магазин «Квіти-центр» спеціалізується на гуртовій та роздрібній торгівлі квітами, засобами догляду за ними, горщиками для рослин. В асортименті магазину можна знайти оригінальні квіти та букети, весільні букети, квіти в корзині, кімнатні рослини та вазони, бізнес букети, а також багато інших пропозицій.

Основна маса квітів у крамниці – імпортний товар. Головний постачальник квіткової продукції – Нідерланди.

Квітковий бізнес в якійсь мірі є справжнім мистецтвом, тому робота в цій сфері не тільки приносить досить високий заробіток, але і велике естетичне задоволення. Працювати з тим, що приносить радість, позитивні емоції та посмішки людям – корисно і для нервової системи. Ось чому, і це доведено, що серед самих щасливих людей на планеті більшість задіяно саме у сфері квіткового бізнесу.

Бізнес, пов'язаний з розведенням і продажем квітів у рейтингу найбільш прибуткових видів бізнесу у всьому світі. І це не дивно, адже квіти – це один із найбільш актуальних подарунків на будь-яке свято. Та й не тільки на свято: у повсякденному житті квіти так само неймовірно затребувані.

Людмила Балдич, куратор 41-М, Лілія Сєргєєва, староста 41-М