Відвідування центру професійного навчання “UPRISE”

Відділення програмування

23 вересня 2022

23 вересня 2022 року викладач програмування Дедюхіна Юлія Олександрівна разом зі студентами 1-го курсу групи 13-ІП спеціальності “Інженерія програмного забезпечення” відвідали центр професійного навчання “Uprise”, що знаходиться у м.Рівне.

Студенти  переглянули  презентацію та ознайомились з сучасними методами та засобами для роботи в ІТ сфері. Побачили динаміку росту затребуваності такої професії, як програміст. Ознайомились з програмним забезпеченням та, навіть, спробували свої сили у розробці Web-дизайну сайту. Також обговорили  важливість професійної освіти в умовах сьогодення. Здобувачі освіти  поділились своїм досвідом у Web-програмуванні та ознайомились з проектами та ієрархією ії виконання. Відповідали на запитання, пропонували своє бачення вирішення поставленого завдання  та активно обговорювали свій, уже здобутий досвід, в даній галузі.

Студентам надзвичайно сподобалась екскурсія, а також деякі з них виявили бажання навчатись та покращувати свої знання у сфері програмування. Крім ознайомчої інформації, майбутні програмісти отримали відомості про можливість отримання місця роботи, як в українських, так і в закордонних компаніях.

Щиро дякуємо директору IT-академії  “Uprise” пану Назару за надану можливість та за корисну інформацію, яка допоможе майбутнім програмістам успішно розвиватись.

Юлія Дедюхіна, викладач