Українці – хто ми?

Відділення програмування

12 вересня 2022

Сьогодні 12 вересня 2022 року розпочався тиждень програмування та інформаційних дисциплін. Анонсувала тиждень дисциплін голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Куделя Оксана Олексіївна, зокрема навчальні групи та викладачі були ознайомлені з програмою заходів впродовж тижня з 12.09.2022 р. до 17.09.2022 р.

Також, у рамках анонсу тижня програмування та інформаційних дисциплін у рекреації ІІ поверху студенти третього курсу відділення програмування 33-ІП групи Мельник Дмитро та Кашицька Кароліна представили презентацію «Українці – хто ми?». Студентам було візуалізовано подану інформацію на слайдах, де продемонстрували цікаві факти про десятку найвідоміших і впливових програмістів з українським корінням, які своїми успіхами в IТ вразили світ, залишилися в історії інформаційних технологій і стали гідні того, щоб брати з них приклад.

Цих людей сміливо можна назвати геніями сфери високих технологій. Їм вдалося не тільки заробити мільйони, навіть мільярди в IT, а й прославитися на весь світ. Вони є авторами масштабних проектів і джерелом мудрих думок, які надихають на нові звершення і донині.

 

Оксана КУДЕЛЯ, викладач програмування та інформаційних дисциплін