Засідання педагогічної ради  Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський  фаховий коледж НУБіП України»

Коледж

30 серпня 2022

30 серпня 2022 року відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

На порядку денному було розглянуто такі питання: 1. Вступне слово та вибори секретаря педради на 2022-2023 н. р. 2. Про презентацію досягнень та перспективи розвитку колективу коледжу на 2022-2023 н. р. Доповідає: Корсун Я. П., директор коледжу. 3. Про підсумки роботи колективу коледжу за  ІІ семестр 2022-2023 н. р. Доповідає: Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи. 4. Про початок 2022-2023 н.р., особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану та затвердження педагогічного навантаження на 2022-2023 н.р. Доповідає Царук В.Ю.. заступник директора з навчальної роботи. 5. Про підсумки проведення конкурсу «Лідер коледжівської освіти». Доповідає Балдич Л.В., методист коледжу. 6. Про створення безпечного освітнього середовища в умовах воєнного стану. Доповідає Ковальчук В.С.,  заступник директора з АГР. 7.  Про стипендіальне забезпечення за результатами сесії та вступної кампанії. Доповідає: Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи. 8. Різне.

Корсун Я.П., директор коледжу, акцентував на вступі на основі базової середньої освіти, повної загальної середньої освіти, заочної форми навчання, а також на вступі випускників коледжу в НУБіП України.  Наголошувалося на атестації педагогічних працівників коледжу.  Зверталась увага на організацію та проведення волонтерської діяльності. Не залишилась поза увагою участь викладачів у щорічній традиційній Виставці педагогічного досвіду і творчості молоді.

Царук В.Ю., заступник директора з навчальної роботи, доповів про підсумки роботи колективу коледжу за  ІІ семестр 2021-2022 н. р На розгляд членів педагогічної ради подано педагогічне  навантаження  викладачів на 2022-2023 навчальний рік.

Про підсумки проведення конкурсу «Лідер коледжівської освіти». доповіла Балдич Л.В., методист коледжу.  Наголошувалося на тому, що враховуючи результати діяльності педагогічного колективу та якість підготовки робіт, поданих на конкурс, комісією визначено переможців: Якимчук І.О., Куделя О.О., Панаксюк В.О., Купчишина Т.В., Кийко Н.М., Сасовський Т.А., Чорна І.В., Шаерчук С.В., Черкасов О.В.

Про встановлення ліміту стипендіатів за результатами сесії та вступної кампанії доповів Талімончук О., заступник директора з виховної роботи. Запропоновано встановити ліміт стипендіатів 2022-2023 навчального року на рівні 45% залежно від кошторисних призначень.

Засідання педагогічної ради пройшло у форматі офлайн.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

 

Т. Кристопчук, секретар педагогічної ради