З Днем Незалежності, Україно!

Коледж

24 серпня 2022

Шановні студенти, батьки, працівники коледжу!

 

24 серпня Україна відзначає 31-у річницю своєї незалежності. Історія українського народу – це історія важкої боротьби і героїчних звитяг за право бути господарем у своїй сторонці. Сьогодні знову жорстокий і підступний ворог намагається позбавити нас не лише можливості жити у вільній, соборній, незалежній державі, але і знищити нашу мову, культуру, науку, освіту, перетворити волелюбний український народ на слухняних рабів кремля. Не вийде! Не дамо! Захистимо! Віримо у наших людей! Віримо у Збройні сили України! Віримо у Перемогу!

Будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім і нашим воїнам - і все буде Україна!

З перших днів війни колектив коледжу долучився до  боротьби проти окупантів – здійснюється збір коштів для ЗСУ (трудовий колектив коледжу  перераховує щомісяця одноденний заробіток  для ЗСУ), проводиться активна волонтерська діяльність, окремі викладачі і студенти проходять службу в рядах ЗСУ. Не зважаючи на труднощі воєнного стану, успішно завершено 2021-2022 навчальний рік, дипломи молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра, бакалавра у 2022 році отримали 479 випускників. Вступна кампанія 2022 року засвідчила високий імідж коледжу серед абітурієнтів – по кількості поданих заяв і зарахованих на навчання на основі базової загальної середньої освіти (368 осіб) ВСП «РФК НУБіП України» впевнено лідирує серед закладів фахової передвищої освіти Рівненщини і відповідних структурних підрозділів НУБіП України. Завершується підготовка до початку нового, 2022-2023 навчального року.

Сили духу нам, браття-українці, стійкості, мужності, Божої помочі у всіх добрих справах.

 

Зі святом вас! Слава Україні!

З повагою,

директор коледжу

Заслужений працівник освіти України

Ярослав КОРСУН