Нова вершина випускниці коледжу Кухарук Світлани

Юридичне відділення Коледж

20 липня 2022

05 лютого 2022 року відбувся фінальний етап XІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнів та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Ставши переможцями попередніх етапів, до фіналу дійшли 635 учнів та студентів навчальних закладів України, серед яких і студентка нашого коледжу (на даний час уже випускниця) Кухарук Світлана.

У вітальному слові фіналістам Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь зазначив, що «цьогорічні завдання спонукатимуть до глибинних роздумів, які утверджуватимуть молодь у важливості Шевченкового слова, яке є вмістилищем понадчасових духовних та естетичних цінностей». Світлана творчо і науково підійшла до вирішення поставлених завдань. Особливо актуальною і змістовною була складена нею концепція програми «Сучасний бренд України» з використанням цитат з творів Великого Кобзаря.

Конкурсна комісія високо оцінила креативність та інтелект нашої студентки і Світлана стала переможцем серед студентів закладів фахової передвищої освіти України негуманітарного профілю. Наказом Міністерства освіти і науки України від 15.07.2022 р. №631Кухарук Світлана за перемогу у фінальному етапі XІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнів та студентської молоді імені Тараса Шевченка нагороджена дипломом І ступеня.

Вітаємо Світлану з перемогою. Бажаємо успішного продовження навчання та впевнені, що «і чужому  научаючись, й свого і не цураючись» вона в майбутньому займе гідне місце серед інтелектуальної еліти України.

 

Талімончук Олександр, заступник директора з виховної роботи