У ВСП "РФК НУБіП України" відбувся День відкритих дверей

Коледж

12 травня 2022

12 травня 2022 року у Відокремленому структурному підрозділі «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», відбувся День відкритих дверей в режимі онлайн.

Абітурієнти та їх батьки через YouTube-канал коледжу прослухали виступ директора коледжу, заслуженого працівника освіти України Ярослава КОРСУНА, відповідального секретаря Олега КАЧАНОВСЬКОГО, заступника директора з виробничого навчання.

Ярослав Петрович  розповів історію створення, структуру коледжу, організацію освітнього процесу, досягнення закладу фахової передвищої освіти, а також розповів про умови навчання, проживання, дозвілля та побажав успіхів під час вступу і у майбутньому навчанні.

Відповідальний секретар приймальної комісії Олег Ігорович ознайомив присутніх з особливостями прийому 2022 року та відповів на численні запитання щодо Правил прийому на 2022 навчальний рік.

Також з вітальним словом виступила головний бухгалтер Олена ЧЕРНАЧУК-СЕМЕНИШИНА, яка зорієнтувала абітурієнтів щодо оплати за навчання у 2022-23 н.р.

Під час зустрічей з завідувачами відділень, абітурієнти мали можливість ознайомитися з історією та життям кожного окремого відділення, дізнатися про особливості освітнього процесу.

Також проведено відеоекскурсії навчальними корпусами та гуртожитками коледжу (ознайомлення з новим бібліотечно-інформаційним центром, комп'ютерно-інформаційним центром, аудиторним фондом, закладами харчування, спортивно-оздоровчими комплексами, технічною базою та побутово-житловими умовами студентів).

Олег Качановський