Вебквест «Математика – це наука чи життя?»

Групи загальноосвітньої підготовки

20 квітня 2022

Цифри не керують світом, але вони

показують, як управляється світ

І. Гете

Ми продовжуємо з вами навчатися! Адже великі справи вирішують розумні люди, які в період свого життя "гризли граніт науки", заради блага свого майбутнього і не тільки. Наше розуміння математики та постійне бажання знати більше про цей світ створили сьогодення, яке просто неможливо уявити без математики. Якщо ви все ще сумніваєтесь у значущій та суттєвій ролі математики у професійному світі (і, отже, у наскільки важлива математика в житті людини), будьте готові змінити свою точку зору. Ця наука, успадкована від античності, становить спільну основу для багатьох професій.   

З метою розуміння та заохочення студентів до вивчення математики 20 квітня 2022 року в рамках Тижня загальноосвітніх дисциплін,  було організовано та проведено викладачами Юхимчук Ю.П. та Петрівською Л.О. вебквест «Математика – це наука чи життя?»  Захід відбувся за участю студентів (1-3 пари) 11-ІП, 12-ІП, 13-ІП, 11-Д, 11-ДЗ та 11-П груп. У просторі вебквесту за різними об'єктами схований вихід та підказки з ключами. Мета цієї гри: знайти всі підказки, додаткові ключі та вийти з вебквесту (кабінету математики).

Війна – час, коли кожен щодня проходить внутрішнє та зовнішнє оцінювання. Кожен сьогодні проходить іспит, де на кону не лише життя, а й здатність дивитися на себе у дзеркалі без відрази. Це, мабуть, і є головним прохідним балом ЗНО у майбутнє.

 

 

Юлія Юхимчук, викладач

Людмила Петрівська, викладач