Виховний захід на тему: «У якому світі я хочу жити»

Технічне відділення

14 квітня 2022

14 квітня 2022 року для здобувачів освіти 11-Б групи технічного відділення спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» в рамках проведення традиційного «Тижня будівельних дисциплін» було проведено виховний захід на тему: «У якому світі я хочу жити» викладачем Медвідь Михайлом Михайловичем. Були присутніми викладачі та студенти І, ІІ і ІІІ курсу технічного відділення.

Основна мета заходу – виховати у молодого покоління почуття моралі, доброти, гідності, відповідальності за свої вчинки та дії та пошук варіантів покращення життя на нашій планеті.

Захід проходив  в онлайн режимі за допомогою програми Zoom.

Присутні переглянули відеоролик з бажаннями студентів 11-Б групи нашого коледжу, у якому на їхню думку світі вони хотіли б жити.

До висвітлення даної теми долучилися також здобувачі освіти з презентаціями, а саме Дякович Матвій – «Врятуємо ґрунт, щоб зберегти довкілля!», Жакун Юлія «Якщо бажаєш, щоб світ змінився, – сам стань цією зміною» та Мельник Михайло «Я хочу жити у світі, де немає війни».

Кожна людина хотіла б жити в суспільстві, що гарантує її особисту безпеку, достаток і стабільність. Кожен хотів би забезпечити безбідне безпечне існування своїм нащадкам.

То де ж вихід? Чи можливо все-таки нашому людству вийти з нинішнього плачевного стану, вийти мирним шляхом, шляхом не втрати, а виключно надбання і поліпшення, не повторивши гіркий досвід втрат минулого, і створити бажаний і прекрасний світ для кожного?

Єдина альтернатива для нашого людства — це побудова Благотворчого суспільства, яке організовують волонтери з усього світу.

У підготовці до виховної години були взяті матеріали із статті Джона Ашера від 7 вересня 2021 року «БЛАГОТВОРЧЕ СУСПІЛЬСТВО. КРАЩЕ МАЙБУТНЄ ДЛЯ КОЖНОГО».

І на завершення бажаємо всім миру та найшвидшого закінчення війни на нашій землі.

 

 

Михайло Медвідь, викладач будівельних дисциплін

Тарас Сасовський, голова циклової комісії будівельних дисциплін