Роль будівельних дисциплін у формуванні економічного потенціалу України в особливі періоди його функціонування

Технічне відділення Гурток Технолог

12 квітня 2022

Сьогодні викладачі циклової комісії будівельних дисциплін та студенти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» зібрались для проведення відкритого заходу - тижня дисциплін.  Спікером події був викладач циклової комісії будівельних дисциплін Шалай Сергій Васильович, і презентував доповідь на тему "Роль будівельних дисциплін у формуванні економічного потенціалу України в особливі періоди його функціонування".

В умовах жахливого сьогодення, спричиненого військовим вторгненням росії,  надзвичайно важко звикнути до нової реальності. Наша педагогічна спільнота прагне донести до здобувачів освіти важливість будівельної галузі у функціонуванні та відновленні економіки України.

В доповіді на підставі даних Мінрегіонбуду України за 2021 рік охарактеризовано економічні показники діяльності будівельної галузі. Виявлені позитивні і проблемні моменти, проаналізовано перспективи і можливості галузі в майбутньому з урахуванням специфіки їх функціонування в умовах військового стану.

Підкреслено про важливість отримання здобувачами освіти якісних знань, для їхнього подальшого застосування на благо економіки України.

 

Сергій Шалай, викладачбудівельних дисциплін

Тарас Сасовський, голова циклової комісії будівельних дисциплін