Круглий стіл за результатами підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Коледж

12 квітня 2022

З 04.04. до 08.04.2022 70 педагогічних працівників коледжу проходили підвищення кваліфікації в НУБіП України ННІ неперервної освіти і туризму за програмою підвищення кваліфікації «Розвиток інноваційних професійних компетентностей у педагогічній діяльності».

08.04.2022 відбулося підсумкове завершальне заняття, яке проводилося у формі круглого столу. Модераторм круглого столу стала Кулаєць Марія Михайлівна, Заслужений економіст України, кандидат економічних наук, професор.

Марія Михайлівна коротко охарактеризувала роботу ННІ неперервної освіти і туризму в умовах воєнного стану в Україні, провела профорієнтаційну роботу, розповівши про можливості для здобуття освіти різних рівнів, які створено в ННІ неперервної освіти і туризму.

Надалі Марія Михайлівна надала слово представникам навчальних закладів, які поділилися інформацією про організацію освітнього процесу в нинішніх умовах.

Про роботу своїх навчальних закладів розповіли: Корсун Ярослав, директор ВСП «Рівненський ФК НУБіП України»; Сова Вікторія, заступник директора з навчальної роботи ВСП «Ірпінський ФК НУБіП України»; Жельчик Олег, директор ВСП «Горохівського ФК ЛНАУ»; Білоус Валентина, заступник директора з навчальної робот ВСП «Чернятинського ФК ВНАУ»; Бабич Ольга, завідувач навчально-методичним кабінетом Мирогощанського аграрного ФК та інші.

Підсумки онлайн зустрічі підвів Олійник Володимир, заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.

Всі присутні на зустрічі в онлайн режимі щиро подякували керівництву НУБіП України і зокрема керівництву ННІ неперервної освіти за організоване на високому рівні підвищення кваліфікації педагогічних працівників у такий нелегкий для нас усіх час.

Людмила Балдич, методист коледжу