Відкрите заняття з дисципліни «Супутникова геодезія»

Технічне відділення

07 квітня 2022

07 квітня 2022 року викладачем Булакевичем Сергієм Васильовичем було проведено відкрите заняття  з навчальної дисципліни «Супутникова геодезія» на тему: «Опрацювання супутникових GPS-вимірювань в програмному комплексі Trimble Bussines Centre» для здобувачів освіти  5-ЗБ групи технічного відділення спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

Основна мета заняття – набуття практичних навиків з обробки супутникових GPS-вимірювань в програмному комплексі Trimble Bussines Centre.

Захід проходив  в онлайн режимі за допомогою програми Zoom.

На практичному занятті використані різні форми і методи роботи зі студентами: розповідь, пояснення, демонстрація, вирішення ситуаційного завдання, тестування. Заняття проходило у формі майстер – класу, під час якого був створений геодезичний проект обробки GPS ходів, здійснено перевірку похибок розміщення точок знімання.

Узагальнення та систематизація вивченого матеріалу була проведена тестуванням з використанням інтернет-форми.  

У процесі проведення заняття студенти не тільки набули нових вмінь, але й ознайомились зі специфікою проведення геодезичних дій в програмному комплексі Trimble Bussines Centre. В цілому проведене онлайн заняття викликало зацікавленість у здобувачів освіти, заклавши фундаментальні знання та уміння  у майбутнє професійної діяльності.

Сергій Булакевич, викладач землевпорядних дисциплін

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін