Благословенним Богом українкам

Коледж

08 березня 2022

Традиційно в цей день, 8-го березня, дарувалися квіти, освідчувалися в коханні, говорилися Жінкам ніжні слова. Сьогодні все змінилося…  Страшна війна, яку розв’язала путінська росія, прийшла у наш дім. Рвуться бомби, палають будинки, страждають діти, гинуть наші люди. Так, у війни не жіноче обличчя. Але саме на долю жінок випали найбільші випробування  – відправляти на фронт своїх синів, чоловіків; рятувати у бомбосховищах  дітей; забезпечувати українських воїнів харчуванням і медичною допомогою; зі зброєю в руках захищати нашу рідну землю.

Ми вдячні Вам за Героїв, яких Ви народили і виростили, за  доброту і милосердя, за волонтерську подвижницьку діяльність, за турботу про біженців, за щоденну самопожертву.

Ви довели всьому світу, що Українські Жінки не лише найвродливіші, але і наймужніші і найстійкіші.

За кожну Вашу сльозинку, за страждання дітей, за кожен зруйнований будинок російські орки заплатять високу ціну.

І коли Україна переможе, а ми в цьому впевнені, знову будуть даруватися квіти, знову чоловіки освідчуватимуться Вам в коханні, знову лунатимуть ніжні слова.

…і на оновленій землі

  врага не буде, супостата,

  і буде син, і буде мати,

 і будуть люде на землі.

 

Слава Українським Жінкам!

 

Слава Україні!

 

З глибокою повагою,

директор коледжу

Заслужений працівник освіти України                                                                                            Ярослав КОРСУН