Про організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану

Коледж

24 лютого 2022

24 лютого 2022 року під головуванням міського голови Рівного Третяка О. В. відбулася позачергова нарада керівників, заступників та комендантів гуртожитків закладів вищої освіти, фахової передвищої освіти та професійно-технічної освіти. На засіданні розглядалось питання щодо розміщення в приміщеннях гуртожитків навчальних закладів мешканців з інших регіонів України. Були надані контактні дані відповідальних за поселення біженців від міської ради:

  • Андрощук Віталій Володимирович, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради, моб. 067515177;
  • Радько Микола Васильович, головний спеціаліст організаційно-інспекторського відділу управління освіти, моб. 0679288612;

За результатами наради визначено порядок дій під час поселення:

1) координацію поселення будуть здійснювати вищезгадані особи;

2) комендант гуртожитку після отримання необхідної інформації здійснює перевірку документів, які посвідчують особу та здійснює запис у журнал реєстрації;

3) після здійснених дій відповідальна особа повідомляє Андрощука В. В., Радька М. В. про поселення.

На виконання наказу НУБіП України «Про зміни до графіка освітнього процесу на 2 семемтр 2021-2022 н.р. в умовах воєнного стану» від 24.02.2022 р. № 153 та рішень позачергової наради під головуванням міського голови Рівного Третяка О. В. від 24.02.2022 року, у зв’язку із введенням в України воєнного стану, для забезпечення якісного та організованого освітнього процесу у другому семестрі 2021-2022 навчального року у Відокремленому структурному підрозділі «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», з метою збереження майна та об’єктів коледжу:

  1. Продовжити навчання у дистанційній формі для студентів денної та заочної форми навчання.
  2. Керуватися офіційними каналами комунікації та повідомленнями з офіційних, державних засобів зв’язку.
  3. У разі звернень територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки науково-педагогічним працівникам та здобувачам вищої освіти діяти згідно норм чинного законодавства в умовах воєнного стану.
  4. У випадку зміни політичної чи епідеміологічної ситуації, рекомендацій МОН України та інших чинників, що впливають на життєдіяльність колективу коледжу, внести відповідні зміни до графіка освітнього процесу, про що заздалегідь проінформувати колектив та студентів коледжу.
  5. Зобов’язати завідувача господарством (Дмитрук В. П.), вихователів гуртожитків (Моцнюк В. Ю., Бардусов А. І.) постійно перебувати у гуртожитках коледжу (Дмитрук В. П. – цілодобово).
  6. Завідувачу господарством (Дмитрук В. П.) підготувати журнал реєстрації біженців, які будуть поселятися в гуртожитки коледжу.
  7. Заступнику директора з виховної роботи, директору студмістечка (Талімончук О. Г.) забезпечити підготовку кімнат у гуртожитках коледжу для можливого поселення евакуйованих осіб із зони військових дій.
  8. Каштелянці гуртожитків (Ковальчук Р. П.) підготувати комплекти постільної білизни для поселення евакуйованих осіб.
  9. Завідувачу господарством (Дмитрук В. П.) двічі на день інформувати оперативний штаб щодо поселення евакуйованих осіб.
  10. Помічнику директора з кадрової роботи (Яткевич І. П.) проводити щоденну реєстрацію перебування на робочих місцях посадових осіб коледжу.
  11. Керівникам структурних підрозділів постійно перебувати в режимі телефонного зв’язку.
  12. Фельдшеру коледжу (Чеберяка Н. А.) забезпечити наявність у медичному пункті необхідних медичних препаратів для надання першої допомоги.
  13. Заступнику директора з АГР (Ковальчук С. В.) забезпечити цілодобову охорону об’єктів коледжу і готовність автотранспорту.
  14. Заступнику директора з АГР (Ковальчук С. В.), черговим вахтерам, сторожам забезпечити неухильне дотримання пропускного режиму на територію коледжу, навчальний корпус, гуртожитки №1 та №2. Заборонити вхід сторонніх осіб на зазначені об’єкти.
  15. Заступнику директора з АГР (Ковальчук С. В.) забезпечити в’їзд стороннього автотранспорту на територію коледжу лише з дозволу чергового представника оперативного штабу.
  16. Викладачу Христяновичу В. М. звернутися у відповідні органи щодо можливості тимчасової видачі зброї для охорони об’єктів коледжу.

!!!!!!!!ПРОХАННЯ ПЕРЕБУВАТИ В РЕЖИМІ ТЕЛЕФОННОГО ЗВ'ЯЗКУ!!!!!!!!!

Ярослав КОРСУН, директор коледжу