Відкрите заняття з дисципліни “Іноземна мова”

Економічне відділення

17 лютого 2022

17.02.2022 р. викладачем іноземної мови Курилас Т.В. було проведено відкрите заняття для здобувачів освіти  першого курсу спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” на тему “Стихійні лиха, катастрофи”.

Заняття було проведено в онлайн режимі, за допомогою програми Zoom. Основна мета заняття  - сприяти розвитку умінь та навичок виокремлювати, аналізувати та презентувати отриману інформацію, формувати навички аудіювання, монологічного та діалогічного мовлення, а також виховувати готовність правильно поводити себе у екстремальних умовах. Матеріал для вивчення теми був представлений у формі презентацій, тестових вправ, відеофільмів. А особливий інтерес у студентів викликала навчальна гра “Scrambled words”. Здобувачі освіти були зацікавлені поданою інформацією та брали активну участь у виконанні завдань. Мета заняття була досягнута.

На заході були присутні: завідувач навчальною частиною Царук Ю.В., методист коледжу Балдич Л.В., завідувач економічним відділенням Мартинова І.М., голова циклової комісії гуманітарних дисциплін Кристопчук Т.Є.

Тетяна Курилас, викладач іноземної мови

Тетяна Кристопчук, голова циклової комісії

гуманітарних дисциплін