Семінар-презентація «Творчий потенціал педагогічних та студентських колективів»

Коледж

20 січня 2022

20 січня 2022 року Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» був проведений онлайн семінар-презентація на тему «Творчий потенціал педагогічних та студентських колективів». Цей захід став своєрідним підсумком виставки-конкурсу «Ми у творчості знаходимо себе». Вона вперше започаткована НМЦ ВФПО у 2021 році з метою вивчення і поширення кращого досвіду щодо національно-патріотичного виховання студентської молоді, сприяння всебічній творчій самореалізації студентських та педагогічних колективів, збереження, примноження традицій українського народного мистецтва та інших видів мистецтва.

У вступному слові Тетяна Ольховик, методист кабінету соціально-гуманітарної освіти Науково-методичного центру ВФПО, відзначила, що учасниками виставки стали понад 300 осіб із 44 закладів фахової передвищої освіти України.

Конкурсна комісія заключного етапу виставки-конкурсу визначила кращі творчі роботи студентів та викладачів. У номінації «Сходинками творчої майстерності» третє місце здобула студентка 41-З групи Форсюк Уляна, яка представила свою картину «Квіти», виконану у техніці «батик». Крім того, до каталогу кращих робіт занесено картину студентки 41-ІП групи Шварц Анастасії. Анастасія акриловим фарбами написала півонії – яскраві квіти, що вважаються символом багатства, щедрості та великого кохання.

Основними спікерами онлайн семінару-презентації стали переможці виставки-конкурсу, які поділилися своїм досвідом в організації креативної діяльності студентської молоді та ознайомили учасників із особливостями своєї творчої майстерності.

У семінарі онлайн взяли участь Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, Балдич Л. В., методист коледжу, Бурячинська Л. В., завідувач бібліотечно-інформаційного центру та працівники центру, бібліотечно-інформаційного центру, вихователі гуртожитків Моцнюк В. Ю., Бардусов А. І. Участь у семінарі збагатила учасників новими знаннями та стане поштовхом до пошуків нових форм і методів роботи по самореалізації творчого потенціалу студентського і педагогічного колективів нашого коледжу.

Форсюк Уляні, Шварц Анастасії та всім учасникам, які представляли свої творчі роботи на виставки-конкурсу «Ми у творчості знаходимо себе», бажаємо подальших творчих успіхів.

Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи