Підсумкова конференція за результатами проходження виробничої технологічної практики студентами спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

15 грудня 2021

15 грудня 2021 року о 13.00 у кабінеті 66 «Землевпорядного проектування та креслення» відбулася підсумкова конференція за результатами проходження виробничої технологічної практики студентами 41-З та 42-З груп. Цей захід дозволив студентам 4-го курсу поділитися здобутками проходження технологічної практики. Модератор конференції: Бусленко Г. М., викладач-методист землевпорядних дисциплін. 

Виробнича (технологічна) практика тривала 5 тижнів і проходила на підприємствах землевпорядної галузі Рівненської та Волинської областей. Результати проходження практики були представлення у щоденниках-звітах та  презентаціях студентів.

Під час захисту студенти охоче ділилися враженнями, як про саму практику, так і про підприємства, де вони здобували практичні знання. Відзначали уміння, які набули під час практики.

У рамках роботи із  роботодавцями був запрошений:

Таргоній Сергій  Георгійович – Начальник Управління земельних відносин виконавчого комітету Рівненської міської ради, який відзначив студентів, що проходили практику в Управлінні. Крім того ознайомив студентів із новими положеннями  земельного законодавства.

Усі студенти отримали високі бали, але хотілося б відзначити доповіді Корсюк Тетяни, Форсюк Ульяни, Кужель Максима, Бурми Діани, Гончарук Микити та Трохимчук Оксани.

Результати проведеного заходу ще раз доводять, що наші майбутні випускники мають добрі знання, володіють професійними навиками, а головне – хочуть бути досвідченими фахівцями та бути затребуваними спеціалістами на ринку праці.

Галина Бусленко, керівник виробничої практики

Неля Русіна, голова циклової комісії