Відкрите заняття з дисципліни «Геодезія»

Технічне відділення

29 жовтня 2021

29 жовтня 2021 року викладачем Петровою Ольгою Миколаївною було проведено відкрите заняття  з навчальної дисципліни «Геодезія» на тему: «Розв’язання прямої геодезичної задачі» для студентів 22-З групи технічного відділення спеціальності «Геодезія та землеустрій».

Основна мета заняття – набуття практичних навиків з розв’язання головних геодезичних задач та обробки кутових вимірювань у теодолітних ходах.

Захід проходив  в онлайн режимі за допомогою програми Zoom.

На практичному занятті використані різні форми і методи роботи зі студентами: розповідь, бесіда, пояснення, демонстрація, вирішення ситуаційних завдань, тестування.

Всі здобувачі освіти були залучені до виконання практичних завдань. Результатом їх роботи  стала оформлена відомість визначення координат точок теодолітного ходу. Узагальнення та систематизація вивченого матеріалу була проведена тестуванням з використанням інтернет-форми.  

У процесі проведення заняття студенти не тільки набули нових вмінь, але й ознайомились зі специфікою проведення геодезичних розрахунків. В цілому проведене онлайн заняття викликало зацікавленість у студентства, заклавши фундаментальні знання та уміння  у майбутнє професійної діяльності..

Ольга Петрова, викладач землевпорядних дисциплін

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін