Батьківські збори студентів першого курсу відділення програмування

Відділення програмування

23 жовтня 2021

23 жовтня 2021 року відбулися батьківські збори з дотриманням карантинних вимог. Адже цього року 80 осіб поповнили ряди студентів відділення програмування. Зв'язок між навчальним закладом та батьками дозволяє організувати адаптацію студентів до навчанння в нових умовах та зробити її більш "м'якою".

На збори завітали 55 батьків. На зборах було розглянуті наступні питання:

1. Організація навчального процесу у ВСП "Рівненський фаховий коледж НУБіп України". Виступив Василь Царук, заступник директора з навчальної роботи.

2. Організація виховної роботи, проживання у гуртожитку та стипендіальне забезпечення студентів коледжу. Доповів Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи.

3. Організація освітнього процесу на відділення програмування. Розповіла Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування.

До проведення зборів долучилися куратори груп нового набору, яких є три і така кількість груп першого курсу сформувалася вперше за історію існування коледжу. Куратори Оксана Куделя (11-ІП група), Оксана Нікітська (12-ІП група) та Ірина Музичук (13-ІП група) після загальних зборів розвели батьків у кабінети, де провели аналіз успішності студентів групи. Адже майже два місяці триває навчання і вже студенти отримали свої перші оцінки.

Тому бажаємо успіхів студентам та їх батькам і сподіваємося на плідну спрівпрацю впродовж усього терміну навчання.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування