Засідання гуртка «Менеджер»

Economic department

21 жовтня 2021

21.10.2021 року відбулося засідання гуртка «Менеджер» на тему: «Менеджер сьогодення».

В Україні про професію менеджера дізналися на початку 90-х років — країна переходила на ринкові відносини. Новий фах став одним з найбільш затребуваних. І сьогодні попит на управлінців залишається досить високим. Рівень заробітної плати менеджерів варіюється від 300 у.о. до 3000 у.о. і більше. Причина такого широкого діапазону криється у дуже різних функціональних обов’язках і відповідальності менеджерів різних категорій.

На сьогоднішній день на ринку праці з’явилися нові професії: менеджер з продажу; менеджер з маркетингу; менеджер з логістики; менеджер з роботи з персоналом; топ-менеджер; ІТ-менеджер; офіс-менеджер; бар-менеджер; SEO-менеджер; менеджер з бронювання; менеджер з страхування,  комплаєнс-менеджер, представник торгового залу, оператор.

Учасники гуртка підготували доповіді про актуальну професію менеджера. Артюшик Світлана студенткам 21-М підготовила виступ про бар-менеджера та змістовно описала обов’язки та додаткові навички, якими повинен володіти менеджер. Бондар Тетяна студентка 21-М розповіла про менеджера з туризму, який є найбільш затребуваним на сьогоднішній день. Івашко Наталія студентка 21-М, націлила студентів на професію менеджер з маркетингу та описала переваги та недоліки роботи у великій компанії.  Мелень Вікторія розповіла, як досягти успіху з професією менеджер з продажу у торгівельній діяльності.

 

Керівники гуртка

Конончук О.М, Обарчук Е.В, Бондарчук І.П.

та студенти гуртка