Участь у Міжнародній науково-практичній конференції  «Аграрна політика України в умовах глобальних викликів»

Економічне відділення

25 вересня 2021

23 вересня 2021 року студенти спеціальності «Облік і оподаткування» Рис Ірина, Мойсієвич Аліна та спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Бондарчук Яна, Назарук Оксана та Скоропад Діана разом із викладачами ВСП «РФК НУБіП України» головою циклової комісії економічного відділення Конончук Оксаною Миколаївною, к.е.н., доцентом Гнатюк Аллою Аркадіївною та викладачем економічних дисциплін Чернегою Іриною Григорівною взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Аграрна політика України в умовах глобальних викликів», присвяченій 70-річчю економічного факультету НУБіП України.

Економічний факультет є один з найбільших навчальних підрозділів університету на якому навчаються понад півтори тисячі студентів.

За час його існування випущено понад 30 тисяч висококваліфікованих фахівців, які зробили вагомий внесок у розвиток вітчизняної економічної науки, зміцнення агропромислового потенціалу країни. Серед них голова Верховної Ради України Іван Плющ, віцепрем’єр-міністр Петро Саблук, міністр рибного господарства Микола Швиденко, віцепрезидент НААН Валерій Жук, депутати Верховної Ради України багатьох скликань.

На урочистій частині заходу представники коледжу привітали науково-педагогічний колектив факультету, який очолює д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович з ювілеєм та передали вітання від директора коледжу Корсуна Ярослава Петровича.

 Конференція, присвячена питанням аграрної політики України в умовах глобальних викликів, об’єднала багатьох учасників, серед яких було чимало студентів, молодих вчених і викладачів із провідних закладів вищої освіти України.

Участь у конференції такого формату є досить важливою для майбутніх фахівців економічного напрямку, оскільки відкриває перед ними чудові перспективи щодо отримання нових знань у сфері економіки.

Щиро вдячні організаторам конференції за надану можливість долучитися до обговорення актуальних питань формування нової економічної політики в Україні, за корисні поради, цікаві ідеї та позитивні емоції.

Оксана Конончук, викладач