Виїзне бінарне заняття на ТОВ «Т-Стиль»

Економічне відділення

08 вересня 2021

07 вересня 2021 р. студенти 31-П групи спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відвідали одне із найбільших підприємств Рівненщини ТОВ «Т-Стиль». Викладачами фахових дисциплін Балдич Людмилою Володимирівною та Мартиновою Іриною Миколаївною, завідувачем економічного відділення, було проведено бінарне заняття з дисциплін «Управління якістю» та «Комерційна діяльність» у формі екскурсії.

До екскурсії долучилися також здобувачі освіти 31-М групи, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», вони отримали інформацію про стратегію розвитку підприємства та просування бренду «GOLDІ» і зможуть використати їх з дисципліни «Маркетинг» в навальних цілях, (викладач Царук Василь Юрійович).

Працівниця відділу управління персоналом провела студентам цікаву екскурсію виробничими цехами: показала обладнання та розповіла про технологічний процес виготовлення полотна, яке експортується у різні країни світу.

На даний час на виробництві задіяні 1500 працівників. На підприємстві реорганізовано та відремонтовано значну частину цехів, в яких здійснюється виробництво трикотажного полотна і пошив готового одягу на найсучаснішому високопродуктивному обладнанні від найкращих світових виробників. Підприємство «Т-Стиль» виготовляє та реалізовує тканину різного типу під торговою маркою «Льонокмбінат» та здійснює пошиття одягу у семи цехах в різних містах України. Продаж пошитого одягу відбувається через мережу власних фірмових магазинів «GOLDІ», яких налічується в Україні 24. Рівненський льонокомбінат є лідером галузі легкої промисловості України за обсягами виробництва і темпами розвитку. Крім того, провідні девелопери країни визнали дане підприємство найуспішнішим вітчизняним рітейлером кількох останніх років.

Студентам неймовірно сподобалась екскурсія, вони були вражені сучасним обладнанням, технологією виробництва та масштабами ТОВ «Т-Стиль». Крім даних про підприємства, майбутні підприємці і менеджери отримали основні відомості про можливе місце роботи та відповіді на всі питання, які їх цікавили. Щиро дякуємо працівнику відділу кадрів Ірині, за можливість побувати на даному підприємстві та за корисну інформацію яка допоможе майбутнім підприємцям і менеджерам успішно розвиватись в своїй справі.

Діана Скоропада,

староста групи 31-П;

Сєгєєва Лілія,

староста групи 31-М