Чергове засідання приймальної комісії ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України»

Коледж

14 серпня 2021

12 серпня 2021 року відбулося засідання приймальної комісії ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України».

Розпочав засідання голова приймальної комісії Корсун Я. П., директор коледжу, заслужений працівник освіти України, ознайомив присутніх з ходом вступної кампанії до ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України».

На засіданні розглядалося питання про зарахування вступників на базі ПЗСО до числа студентів коледжу. Качановський О. І., відповідальний секретар приймальної комісії, повідомив, що до приймальної комісії коледжу надійшло 443 заяви від абітурієнтів на базі ПЗСО. За результатами ЗНО та балу свідоцтва про ПЗСО сформовано рейтингові списки, які оприлюднено на сайті, було запропоновано до зарахування 110 осіб на базі ПЗСО та 4 особи після ПТУ.

Царук В. Ю., заступник голови приймальної комісії, сказав, що є велика кількість абітурієнтів пільгових категорій, які можуть претендувати на місця державного замовлення, тому буде продовжуватися робота щодо залучення додаткових державних місць для таких абітурієнтів.

Люльчик В. О., повідомив про кількість заяв, поданих на ОС «Бакалавр» за чотирма освітніми програмами, за якими ведеться підготовка у коледжі. Всього подано 129 заяв. Рекомендовано до вступ у для здобуття першого (бакалаврського) рівня на базі ОКР «Молодший спеціаліст» 98 абітурієнтів – 51 особа за державним замовленням і 47 осіб за повну оплату вартості навчання.

Члени приймальної комісії проінформували про роботу, яку проводять для залучення студентів на заочну форму навчання. Прийом документів розпочнеться з 17 08.2021.

 

Олег Качановський,

відповідальний секретар приймальної комісії