Засідання приймальної комісії ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України»

Коледж

30 липня 2021

30 липня 2021 року відбулося засідання приймальної комісії ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України».

Розпочав засідання голова приймальної комісії Корсун Я. П., директор коледжу, заслужений працівник освіти України. У вступному слові він надав коротку характеристику вступної кампанії 2021 року, окреслив ті особливості і проблеми, з якими у своїй роботі довелося працювати приймальній комісії.

На засіданні розглядалося питання про зарахування вступників на базі БЗСО до числа студентів коледжу. Качановський О. І., відповідальний секретар приймальної комісії, повідомив, що до приймальної комісії коледжу надійшло 856 заяв від абітурієнтів на базі БЗСО. Для абітурієнтів на базі БЗСО проводилися підготовчі курси з української мови, математики та історії України, такі курси пройшли172 абітурієнта. Абітурієнти успішно склали вступні випробування, за результатами вступних випробувань та балу свідоцтва про БЗСО сформовано рейтингові списки, які оприлюднено на сайті, було запропоновано до зарахування 364 особи.

Також Качановський О. І. доповів про хід прийому заяв та документів за ОПС «Фаховий молодший бакалавр» на основі ПЗСО. На 30.07.2021 подано 502 заяви.

Царук В. Ю., ознайомив присутніх з тією роботою, що була проведена для залучення додаткових державних місць для абітурієнтів, які мають пільги.

Люльчик В. О., повідомив про кількість заяв, поданих на ОС «Бакалавр» за чотирма освітніми програмами, за якими ведеться підготовка у коледжі. Всього подано 141 заява.

Члени приймальної комісії проінформували про роботу, яку проводили впродовж роботи в приймальній комісії.

 

Олег Качановський, відповідальний секретар приймальної комісії