Абітурієнти обирають найкращих !!!

Коледж

09 липня 2021

Вступна кампанія до Відокремленого структурного підрозділу «Рівненського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України» для абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) триває з 29 червня  по 13 липня 2021 року. Абітурієнти  поспішають подати заяви  для участі в конкурсному відборі на навчання за денною формою здобуття освіти по дев’яти спеціальностях .

Майбутні студенти обирають  популярні професії, враховуючи сучасні тенденції ринку праці.

Наш коледж оголосив прийом студентів на 2021-2022 навчальний рік на денну та заочну форму навчання, забезпечуючи високий та якісний рівень надання освітніх послуг,  а також проводить підготовчі курси слухачів для вступу на навчання.

Абітурієнти під час проходження вступних випробувань забезпечуються гуртожитком. В навчальному закладі відбувається прийом документів по обраних спеціальностях. Вступники спілкуються із викладачами коледжу, подають заяви та необхідний пакет документів,  а також рекомендують вступати до ВСП «РФК НУБІП України»  своїм друзям та знайомим.

Технічний  секретар приймальної комісії Ляхович Оксана Вікторівна проводила опитування у вигляді інтерв’ю, цікавлячись вибором майбутньої професії, поглядами та переконаннями абітурієнтки Ткачук Богдани Богданівни, на що отримала конкретні відповіді щодо історії пошуку інформації про навчальний заклад, переваги над іншими  закладами  вищої освіти міста та області.

Технічний секретар приймальної комісії Концемал Юрій Валентинович поцікавився у випускниці дев’ятого класу  Слободенюк Анастасії: «Хто порекомендував Вам навчальний заклад?  Де в подальшому хотіли б здобувати освіту? Які очікування від навчання та студентського життя?» на що Анастасія відповіла: «Вся необхідна інформація висвітлюється в повному обсязі на сайті коледжу http://rcnubip.org.ua/. Друзі та знайомі рекомендували здобувати освіту саме тут, оскільки коледж займає 1 місце в рейтингу серед типових фахових закладів освіти Рівненської області та користується репутацією високого рівня, оскільки є відокремленим структурним підрозділом одного з найкращого закладу вищої освіти  Національного університету  біоресурсів і природокористування України.

Технічний секретар приймальної комісії Чорна Ірина Василівна поставила кілька питань щодо вступної кампанії Пастушенко Ользі Олегівні, випускниці Квасилівського НВК  «школа -ліцей» Рівненської районної ради, приняла та зареєструвала заяву на вступ  у конкурсному відборі на навчання, провела опитування та надала консультацію щодо переліку ліцензованих спеціальностей, навчально-матеріальної бази коледжу. Ользі Олегівні вручили колекційне видання до 70-ти річчя заснування коледжу «Під крилом університету: професію обирають, а фахівцями утверджуються».

Велику зацікавленість серед абітурієнтів викликала можливість отримати посвідчення водія категорії В під час навчання. Майбутні здобувачі освіти цікавляться перспективою отримання  повної вищої освіти на базі коледжу, гарантіями працевлаштування,  зважаючи на конкурентоспроможність та високу кваліфіковану обізнаність в обраних спеціальностях.

Олег Качановський