Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України"

Коледж

30 червня 2021

30 червня 2021 року відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України".

Після затвердження порядку денного та регламенту роботи в. о. директора коледжу, заслужений працівник освіти України Я. Корсун, поінформував членів педагогічної ради про діяльність колективу коледжу за період 14.04.2021 до 01.07.2021. Наступне питання порядку денного, що його розглянули на засіданні педагогічної ради, стало питання підсумків  проведення Державної підсумкової атестації студентів у 2020-2021 навчальному році. З доповіддю про це  виступив В. Царук, заступник директора з навчальної роботи та В. Гуменюк, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки. Підкреслювалося, що підготовку до Державної підсумкової атестації студентів необхідно починати уже на першому курсі. Члени педагогічної ради були ознайомлені з проєктом педагогічного навантаження на 2020-2021 навчальний рік. Присутні заслухали  звіт секретаря педагогічної ради Т. Кристопчук.

Наступні питання, що їх розглянули на засіданні педагогічної ради, були присвячені  встановленню ліміту стипендіатів (доповідав О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи), збільшенню плати за навчання (доповідала О. Черначук-Семенишина, головний бухгалтер).

Різними стали питання про виставку «Agro-2021», яку 11 червня 2021 року відвідали представники коледжу. Про новини аграрної техніки та їх види інформувала Л. Балдич, методист коледжу.

Другий рік поспіль коледж практикує перевірку курсових та дипломних проектів (робіт) на плагіат. Про перевірку випускових кваліфікаційних робіт на унікальність тексту (антиплагіат) доповів П. Біда, к. с/г наук, викладач коледжу.

Про підсумки державної підсумкової атестації у формі ЗНО та результати його складання інформував В. Гуменюк, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки.

Ще одним питанням для розгляду став звіт про фінансовий стан коледжу О. Черначук-Семенишиної, головного бухгалтера.

Педагогічна рада відкритим голосуванням ухвалила наступні рішення:

  1. Взяти до уваги звіт директора коледжу Корсуна Я.П.
  2. Затвердити обсяг попереднього педагогічного навантаження викладачам коледжу. Відповідальний: Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи.
  3. Встановити ліміт стипендіатів, яким буде призначена академічна стипендія за результатами семестрового контролю за ІІ семестр 2020-2021 навчального року у розмірі 45%. Відповідальний: Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи
  4. Встановити ліміт стипендіатів для студентів зарахованих на перший рік навчання у розмірі 45%. Відповідальний: Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер.
  5. Затвердити збільшення оплати за навчання у ВСП «РК НУБіП України» на визначений індекс інфляції - не менш ніж 5%. Відповідальні: Качановський О. І., відповідальний секретар приймальної комісії, Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер.
  6. Взяти до уваги звіти голів державних екзаменаційних комісій.

Засідання педагогічної ради пройшло у форматі офлайн.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

Т. Кристопчук, секретар педагогічної ради