На відділенні програмування розпочала роботу екзаменаційна комісія ОКР "Молодший спеціаліст"

Відділення програмування

18 червня 2021

17 червня 2021 року перших 12 дипломників представили для розгляду екзаменаційної комісії свої роботи.

Атестація випускників освітньо-професійної програми спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» здійснюється у формі захисту кваліфікаційної роботи - дипломної роботи та завершується видачою диплома про фахову передвищу освіту встановленого зразка про присвоєння йому освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста із присвоєнням кваліфікації «Молодший спеціаліст з інженерії програмного забезпечення». Атестація здійснюється відкрито і публічно.

Цього року випускаються 72 студенти, які навчалися у коледжі три та чотири роки. Серед випускників є ті, яких хотілося б відзначити, адже це ті здобувачі освіти, які вдало поєднували навчання та інші види діяльності. Зокрема, Ігор Дудник, який нещодавно виборов Кубок Європи з кікбоксингу WAKO серед дорослих, Ольга Саврук, яка є членом редколегії інформаційного вісника "Монітор", Петровський Євгеній, який неодноразово представляв коледж у складі збірної з баскетболу, Мельник Микола, який підвищив свої результати навчання до відмінних за останні два роки і представив сучасний та потужний вебресурс, який він написав для Рівненської обласної дитячої бібліотеки, Бощенко  Орест, який написав гру на замовлення ІТ компанії Заграва  Геймз, що співпрацюють з компанією Playrix та інші.

Програмісти показали високі результати, а кращі отримали у подарунок друкованні видання "Історія звершення особистості". Вітаємо випускників, бажаємо їм обрати правильний життєвий шлях та здобути успіхів у галузі інформаційних технологій.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування