За ініціативи міського голови, у Рівному відбудеться батьківський форум

Відділення програмування Коледж

26 травня 2021

З нагоди Дня захисту дітей з ініціативи міського голови Рівного Олександра Третяка відбудеться Перший Батьківський форум «Живи, навчайся та працюй у Рівному».

Як повідомляє Рівненська міська рада, форум матиме три тематичні блоки: для дошкільнят, школярів та випускників.

У першому блоці заплановані виступи вихованців дошкільних навчальних закладів, концертно-ігрова програма, а також  буде бульбашкове шоу та виступ лікарняних клоунів.

Другий блок – Виступи спікерів Батьківського форуму, де зібрано найкращих спікерів, серед яких – Уповноважений Президента з прав дітей Микола Кулеба, міський голова Рівного Олександр Третяк, начальник служби у справах дітей Міщеня Андрій, Іванна Бояківська та інші.

Третій блок форуму (з 14:00 у Міському будинку культури) – це виступ провідних ІТ-компаній міста, представлення вищих навчальних закладів міста, у тому числі ВСП "Рівненський фаховий коледж НУБіП України". Також свій виступ усім учасникам та гостям Батьківського форуму подарує колектив творчих діток з Волині – гурт «Нотки».

Під час форуму усі учасники ділитимуться корисними порадами про виховання дітей і навіть самих батьків.

“Справжніми та відповідальними батьками треба вчитися бути, то ж ми прагнемо пропагувати відповідальне батьківство. І розпочинаємо це вже цієї неділі, 30 травня”, – повідомляють організатори.

Батьківський форум – парк Шевченка (літня сцена) – 10:00-18:00