Захист навчальної практики з дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні»

Економічне відділення

12 травня 2021

Навчальна практика з дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» є невід’ємною складовою підготовки майбутнього бухгалтера. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття та удосконалення практичних навичок і умінь за своєю спеціальністю.

Під час практики студенти надбали навичок та умінь із застосування теоретичних знань у практичній діяльності, ознайомились зі змінами в  складанні й порядку подання податкової звітності, засвоїли порядок обчислення та сплату податків в Україні.

Запроваджуючи в життя різні форми та методи практичного навчання, можна відзначити, що вся робота направлена на виховання у студентів любові до обраної професії та формування у студентів професійної майстерності.

12 травня 2021 року відбувся захист навчальної практики 4-ОБ групи студентів економічного відділення. Про результати своєї практичної діяльності студенти мали можливість прозвітувати у присутності керівників практики к.е.н., доцента Гнатюк А.А. і к.е.н. Немкович О.Б.

Мойсієвич Аліна, студентка 4-ОБ групи