Конкурс наукових робіт з інформаційних систем та технологій

Відділення програмування

07 травня 2021

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 року №1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2020/2021 навчальному році» Хмельницький національний університет визначено базовим закладом вищої освіти із проведення II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Інформаційних систем та технологій».

На ІІ тур Конкурсу було представлено 88 студентських наукових робіт (109 учасників). На конкурс свої роботи представили студенти відділення програмування спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення” групи 6-ІПБ Беспаленко Богдан (Веб-сайт замовлення маркувальної продукції «Деста») та Федчук Максим (Інтернет-магазин продуктів харчування «Сейм»).

23 Квітня було проведено підсумкову конференцію з захисту наукових робіт.

Сформований електронний збірник матеріалів (в РБР-форматі) буде розміщений на сайтах конкурсу http://konkurs.khnu.km.ua/konkursy-studentskyh-naukovyh-robit-2020-2021 (Інформаційні системи та технології).

Найкращі роботи будуть опубліковані в науковому журналі «Комп’ютерні системи та інформаційні технології», а також на сайті журналу - http://csitjournal.khmnu.edu.ua

Валентина Собко, викладач