Відкрите заняття з дисципліни: "Основи охорони праці"

Коледж

26 квітня 2021

23 квітня у бібліотечно-інформаційному центрі коледжу відбулося відкрите заняття з дисципліни Основи охорони праці на тему: «28 квітня – День охорони праці».

В заході взяли участь викладач Охорони праці Наталія Пастушенко, студенти юридичного відділення, куратор 41-Ю групи Володимир Захарчук, завідувачка БІЦ Людмила Бурячинська, бібліотекар Марина Денисюк.

Всесвітній День охорони праці відзначається щороку 28 квітня за ініціативою Міжнародної організації праці (МОП). Ідея проведення Всесвітнього Дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, у перше проведеного американськими й канадськими трудящими  в 1989 році на згадку про працівників, що загинули або  були травмовані на роботі.

У цей день, більш ніж ста країнах світу проводять заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем Охорони праці.

На відкритому заняті здобувачі освіти ознайомились із порядком створення служби Охорони праці на підприємстві, з  функціями і правами співробітників служби Охорони праці а також, що потрібно робити для профілактики травматизму та професійних захворювань на підприємстві.

Благаємо – дотримуйтесь правил з техніки безпеки.

Наталія Пастушенко, викладач економічних дисциплін, методист відділення