Презентація інформаційних газет та буклетів «Ваш консультант», «Агровісник», «GIS - INFORM».

Технічне відділення

31 березня 2021

Науково-дослідна робота студентів є невід’ємною складовою наукової діяльності вищого навчального  закладу. Вона є одним із важливих засобів підвищення якості підготовки фахівців з вищою освітою, сприяє розширенню загального та професійного світогляду. Навики такої роботи отримують на заняттях навчальних дисциплін та під час роботи у наукових гуртках.

На базі циклової комісії землевпорядних дисциплін діють різні наукові гуртки, керівниками яких є досвідчені викладачі, такі як Кийко Н.М., Петрова О.М., Рудько О.М., Біда П.І.  Інформаційними проектами гуртків «Консультант», «Аграрний експерт» та «GIS - INFORM» став випуск газет та буклетів.

Сьогодні ми представляємо інформаційні газети на сайті ВСП «РФК НУБіП України».

Знайомтесь!

Інформаційна газета «Ваш консультант», випускають члени наукового гуртка «Консультант». У газеті можна знайти відповіді на актуальні питання земельного законодавства: щодо переоформлення права постійного користування, зміни цільового призначення,  продажу земель, оренди землі тощо. Адже, девіз діяльності  гуртківців: «Простір для життя, простір для дій, простір для думки!».

Керівник наукового гуртка – викладач земельного права  Н.М. Кийко. 

Газета «Агровісник», яку випускають члени наукового гуртка «Аграрний експерт», керівник Петрова О.М., Біда П.І. На сторінках «Агровісника» представлено сучасні технології землеробства та вирощування сільськогосподарських тварин та нові зразки техніки. Інформацію використовують із наукових періодичних видань, інтернет сайтів, власних досліджень. В основі діяльності гуртка  стала роз’яснювальна робота студентів, яка направлена на поліпшення обізнаності громадян у питаннях організації сільськогосподарського виробництва, захисту ґрунтів, нових технологіях вирощування сільськогосподарських культур та тварин.

Інформаційний бюлетень наукового гуртка «GIS - INFORM», керівник Рудько О.М.  Бюлетень – це цікава  колективна робота, під час якої студенти  дізнаються про актуальні питання щодо сучасних трендів  та перспективи розвитку геопросторової галузі в майбутньому тощо. Свої дослідження оформляють у яскравих брошурах, які знайомлять читачів з перспективами і трендів технологічного розвитку землевпорядної галузі, іноземним досвідом розвитку сучасного землеустрою тощо.

Інформаційні газети можна переглянути за посиланням: «Ваш консультант», «Агровісник», «GIS - INFORM»

Неля  Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін

Неля Кийко, науковий керівник гуртка «Консультант»

Ольга  Петрова, Петро Біда, наукові керівники гуртка «Аграрний експерт»

Ольга Рудько, науковий керівник гуртка «GIS - INFORM»