Підприємці захищають курсові роботи

Економічне відділення

25 березня 2021

25 березня 2021 р. на економічному відділенні відбувся відкритий захист курсових робіт з дисципліни «Комерційна діяльність» у студентів 31-П групи спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Захист курсових робіт проводила комісія у складі завідувача економічного відділенням Мартиноваої І. М., викладача дисципліни «Комерційна діяльність» Балдич Л. В. та голови циклової комісії економічних дисциплін Конончук О. М.

Метою виконання курсової роботи з фахової дисципліни є поглиблення, закріплення і узагальнення знань, набутих здобувачами освіти під час вивчення теоретичного матеріалу, та вдосконалення практичних навичок вирішення конкретних виробничих завдань.

Курсові роботи студенти виконували використовуючи дані фінансової звітності з виробничих, торговельних і сільськогосподарських підприємств, вдосконалювали уміння користування первинними документами досліджуваного підприємства, робили самостійні висновки щодо організації комерційної діяльності та визначали шляхи її удосконалення. Предметом дослідження у курсових роботах стали комерційні процеси, які відбуваються на переробних і торговельних підприємства області таких як ТзОВ «Хлібодар», що випускає хлібобулочні вироби під ТМ «Рум’янець», фірмові магазини ТМ «Скиба», що торгують хлібом та кондитерськими виррбами, ТзОВ «Костопільський завод скловиробів», гіпермаркет «Метро» тощо.

Під час виконання курсової роботи, здобувачі освіти розвили навички роботи з нормативною та довідковою літературою, підготувалися до вирішення більш складних завдань, які їм доведеться вирішувати під час практичної діяльності за обраним фахом.

Комісія заслухала виступи всіх здобувачів освіти і відзначила роботи таких студентів: Протасюк Наталії з теми «Організація продажу товарів через фірмові магазини ТМ «Скиба»; Рис Ірини з теми «Організація електронної комерції»; Миронець Дарини з теми «Організація складського господарства ПрАТ «Костопільський завод скловиробів».

Ще один етап навчання подолано, вже зовсім недовго чекати омріяного диплому, але ще попереду навчальна і виробнича практики, державний екзамен. Бажаємо успішно завершити навчання і знайти роботу за фахом, яка приноситиме як моральне так і матеріальне задоволення.

 

Людмила Балдич,

Ірина Мартинова,

викладачі економічних дисциплін