Виховна година «Безпека в соціальних мережах»

Групи загальноосвітньої підготовки

16 березня 2021

Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Очевидно, що тепер Інтернет відіграє важливу роль у житті людей. 15 березня 2021 року відбулася виховна година «Безпека в соціальних мережах». У заході взяли участь викладачі Бойко Л.А., Юхимчук Ю.П. та студенти 11-ІП та 12-ІП  групи, які підготували презентації та повідомлення (Кузьмич Тарас, Савчук Олександр, Шелестун Данило та Баланович Руслан).

Мета виховної години -  розширити й поглибити знання про безпечний Інтернет та соціальні мережі, сприяти обізнаності студентів про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання, мотивувати поширювати цю інформацію у своєму середовищі, розвивати уважність, спостережливість, мовленнєві навики, пам’ять, виховувати любов до родини, навколишнього світу, етичне спілкування між товаришами, дорослими, молодшими друзями.

Користуючись послугами Інтернету не забувайте і про заходи безпеки у спілкуванні з людиною, яку ви не бачите.  Інформаційна безпека стосується захисту життєво важливих інтересів людини.

 

Юлія Юхимчук,  куратор 11-ІП групи