День землевпорядника!

Технічне відділення

13 березня 2021

Щороку в другу суботу березня в Україні святкують професійне свято – День землевпорядника. Вітати в цей весняний день прийнято фахівців, які займаються землеустроєм, земельним кадастром, управлінням земельних ресурсів і ГІС -технологіями.

День землевпорядника – свято справжніх фахівців. Людей, які щодня сумлінно виконують свою роботу, що є ваговим внеском для розвитку національної економіки України. Саме на працівників землевпорядної служби суспільство покладає особливі надії та сподівання під час вирішення актуальних питань у сфері земельних відносин. Особливо сьогодні, напередодні відкриття ринку землі. Від їх професіоналізму залежить, наскільки по-господарськи використовується земля, в якому стані вона буде передана нащадкам.

Побажаємо ж землевпорядникам завжди вміти знаходити баланс між тим, чого хочуть власники земельних ділянок, тим, що говорить закон і тим, що бажає отримати сам землевпорядник – благополуччя, здоров’я, щастя, любові й  пошани, успіхів у роботі, весняного настрою, достатку й злагоди у родині.

Із святом, Вас наші землевпорядники!!!!!