Ділова зустріч «Захист прав споживачів на ринку товарів та послуг»

Економічне відділення Бібліотечно-інформаційний центр

24 лютого 2021

23 лютого 2021 року у «Світлиці» Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулась тематична зустріч здобувачів освіти  економічного відділення  із спеціалістами Головного управління Держспоживспілки в Рівненській області  на тему: «Захист прав споживачів на ринку товарів і послуг».  Студенти 21-П групи разом із завідувачкою економічного відділення Мартиновою І. М. та завідувачкою бібліотечно-інформаційного центру Бурячинською Л. В. у формі інтерактивного діалогу з фахівцями дізнались про деталі застосування законодавства України у підприємницькій діяльності, зокрема Законів України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення», «Про рекламу» та ін. Актуальною для учасників зустрічі була інформація про рекламу лікарських засобів під час пандемії коронавірусу COVID-19.

Здобувачі освіти, які навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» отримали консультації з конкретних питань, які стосуються організації підприємницької діяльності, вирішення спірних ситуацій на ринку товарів і послуг.  Нові знання стануть у нагоді для вивчення фахових дисциплін «Інфраструктура товарного ринку» та «Комерційна діяльність».

Дякуємо за організацію цікавої та корисної зустрічі співробітнику обласної бібліотеки Гірак Р. О. та компетентним спікерам – головним спеціалістам Головного управління Держспоживспілки в Рівненській області Ткач О. П, Василець І. Г., а також начальнику відділу ринкового та метрологічного нагляду Ледньовій В. П.

 

Ірина Мартинова, завідувачка економічного відділення

Людмила Бурячинська, завідувачка БІЦ